COVID-19

Coronaviruset COVID-19

Ingen har missat det nya coronaviruset COVID-19. Jag själv tillhör inte någon riskgrupp, men det finns många andra som gör. Jag vill att ni alla ska veta att jag tar detta på största allvar och följer hela tiden myndigheternas rekommendationer och gör allt jag kan för att inte orsaka till ökad smittspridning. Med detta önskar jag alla mina kunder att inte boka in besök om du själv visar något symtom på sjukdom eller har någon nära familj konstaterad med COVID-19. Jag vill också att ni alla har överseende att jag själv kan komma att avboka behandling med kort varsel om jag själv uppvisar något symtom.

Om du har en bokad tid och du själv har symptom så avboka besöket och håll dig hemma. Ett annat alternativ är att någon hjälper dig att göra ordning din häst för behandling. I vissa fall kan jag även behandla hästen ensam men då överenskommet med mig innan besöket, och detta gäller ej vid första besök utan endast hästar och ägare som vi alla inblandande känner oss trygga med.

Tvätta händerna, håll avstånd till andra, vistas inte bland mycket folk, besök inte gamla och sjuka, tvätta händerna igen, när du tror du tvättat dom lagom tvätta lite till. Och snälla – har du symptom stanna hemma!

Folkhälsomyndighetens hemsida är väldigt högt belastad och går inte alltid att komma åt, så jag länkar här till 1177 så kan du läsa med om COVID-19 och dess symtom. Länk till 1177 (öppnas i ny flik).