Priser Humanbehandlingar

Massage för att minska stress och öka välmående – Massage är en behandlingsform där man fokuserar på spänningar, smärtor, stramhet och triggerpunkter. Regelbunden massage kan minska risken för framtida spänningar och smärtor som uppkommer från bland annat stress, dålig arbetsställning, stelhet, tidigare skador mm. Massage är avdragsgill i sin helhet och behöver inte förmånsbeskattas. Den kan även finansieras med friskvårdsbidrag.

Du är välkommen till mig på Ryttarstadion för behandling, jag kommer också ut till företag, hem och stall. Jag har bänk, handdukar och förbrukningsmaterial men ett avsatt rum eller utomhus med avskärmning ska finnas för behandling.


Massage 55 min 700,00
55 min massage. Du väljer själv om du önskar helkropp, rygg/axlar/nacke eller underkropp.


Massage 25 min 450,00
25 min massage. Du väljer själv om du önskar helkropp, rygg/axlar/nacke eller underkropp.


Massage 80 min 950,00
55 min massage. Du väljer själv om du önskar helkropp, rygg/axlar/nacke eller underkropp. Kan även kombineras med medicinsk laser (LLLT), kinesiotejp samt djupvågsbehandling.


Massage häst och ryttare vid samma besök 1250,00
HÄST – Ingår alltid och metod väljs efter behov: 
Sportmassage, lymfmassage, specialbehandlingar, stresspunktsbehandling, stretch, djupvåg, LED, laser och/eller kinesiotejp ingår om behov finns. Behandlingstid ca 45-60 min.
RYTTARE – Massage 45 min


Medicinsk Laser 25 min (LLLT) 450,00
Används för besvär med bl a smärta, värk och inflammation.


Djupvågsbehandling 25 min 450,00
Djupvågsbehandling är en effektiv behandling av fascia/bindväv som effektivt och skonsamt ökar din rörlighet och släpper på värk och muskelspänningar.


OFFERT
Vid bokning av tex. stall/företags/kontorsmassage kontakta mig via mejl. elin@eliteeqine.se


Presentkort
(Gäller ej frakter) Giltiga 1 år efter utfärdat datum om inget annat uppges på presentkortet. Presentkortet är endast giltigt i mina verksamma områden om inget annat överenskommet. Går inte att returnera eller lösas in mot pengar. Frågor, hör av dig.


Alla priser är inkl. moms.

För bokning och innan bokning och besök läs det HÄR>>
Innehar F-skatt och är ansvarsförsäkrad