Känner du dej vilsen bland bett?

Det är precis som med allt annat, ingen är den andra lik. Jag har valt att jobba med Fager, och jag är helt märkesbunden av många anledningar. Men ett av dom är att jag tycker verkligen att det är dom absolut bästa betten som har hästen i fokus, sen kan det ju inte bli bättre än att det är svenskt.

Jag erbjuder bettutprovning, uthyrning och försäljning.

Fager delar in sina bett i fem olika kategorier som gör det lite enklare att välja rätt. Men åter igen, ingen häst är den andra lik så även om din häst ingår i en av kategorierna så kan ändå ett helt annat bett vara det den föredrar helst. Det är där jag kommer in. Boka en utprovning.

I dessa dramatiska tider med COVID-19 är det många som inte vill boka besök, vilket jag verkligen respekterar. Men jag tycker samtidigt inte att man ska glömma bort att se till att hästen har rätt utrustning, både för att hästen ska trivas men också öka känslan i din egen ridning.

Lösningen för dig som inte vill eller kan boka besök är att hyra bett. Antingen så vet du redan nu vilket bett du vill testa eller så kan du höra av dig till mig så kan jag hjälpa dig att rekommendera något/några som du kan hyra och testa hemma i lugn och ro. Inget köptvång.

Fagerbit Julia, en favorit hos många. Ett sötmalmsbett som ger ett trevligt sug och ökad acceptans fram till bettet.
En nöjd avslappnad mun. Det är det man vill uppnå. En avslappnad mun minskar risk för spända käkar och nacke.